Bestellingen

Voor 17:00 uur geplaatst...

Info over bestellingen, garantie, retour, tip en tricks en behandeling leer/suede

Retour

Mocht een artikel...

Garantie

Wij hopen dat...

Tips & tricks

Zoek je een cadeau...

Behandeling leer/ suede

Een leren tas is...
 

Bestellingen 

Bestellingen voor 17:00 uur geplaatst
worden dezelfde dag nog verzonden. Een bestelling die niet in de brievenbus past wordt met de pakketpost van PostNL en / of Myparcel verzonden.

Bevestiging van de bestelling

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per email én zodra je bestelling bij PostNL is aangeboden. Indien een bestelling binnen 5 dagen na deze email nog niet is ontvangen, verzoeken we je contact op te nemen via het contactformulier 


Ander afleveradres
In de bestelprocedure is het mogelijk om een ander afleveradres aan te geven. Handig en leuk als je iemand een cadeau wilt sturen. 
Bezorgen op een postbus- of antwoordnummer is helaas niet mogelijk.

Wijzigen afleveradres
Is een bestelling eenmaal geplaatst, dan zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Voordat een volgende, nieuwe bestelling geplaatst wordt kan je je adres wel aanpassen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor een order vanaf €19.95 zijn voor onze rekening. Voor een bestelling onder €19.95 bedragen de verzendkosten €4.60

 

Retour

Mocht een artikel om welke reden dan ook niet bevallen, dan mag je het binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen retour sturen. (Zie ook: Herroepingsrecht artikel 6, 7 en 8 van de Algemene voorwaarden.) 

Let wel; bij het retourneren dient het artikel in dezelfde staat te zijn als waarin het naar je is verzonden. Dus met aangehecht prijskaartje en ongebruikt. Je draagt zelf de kosten voor je retourzending. 

Retour sturen van een produkt is voor risico van de klant.
Een pakket kan niet onder rembours worden teruggestuurd.

Hoewel een opgaaf van redenen niet verplicht is, willen we je vragen dit op het retourformulier wel aan te geven. Zo kunnen we in de toekomst zo goed mogelijk met de wensen van de klant rekening houden.
Wij zijn daarom blij met uw feedback!

Bij het terugzenden in originele staat krijg je de kosten van de bestelling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 4 dagen vergoed.

Om een retour aan te melden klik je hier: Retouraanvraag

 

Garantie

Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en wij doen er alles aan om de artikelen in perfecte staat te leveren. Helaas gebeurt het een heel enkele keer dat er toch iets aan het produkt mankeert. Je hebt daarom vanaf de dag van aankoop recht op 1 maand garantie. Mocht je dus constateren dat er iets aan mankeert dan moet je dit binnen de gestelde termijn melden, zie Algemene Voorwaarden.
Deze melding doe je via het contactformulier, hierop geef je aan wat de klacht is en je voegt foto's bij. Zonder foto's kunnen wij de klacht niet in behandeling nemen. Als de klacht gegrond is, krijg je een nieuwe versie van hetzelfde artikel toegestuurd. Mocht een artikel niet meer voorradig zijn, dan mag je naar keuze een nieuw artikel voor dezelfde prijs uitkiezen, een tegoedbon ontvangen of je geld retour krijgen. Wij zullen onze uiterste best doen dit naar ieders tevredenheid op te lossen.
Let wel even op; het spreekt vanzelf dat een zorgvuldige omgang met materialen de levensduur van een produkt verlengt. Natuurlijk materialen zoals leer, suede, katoen, raffia kunnen verbleken als zij langdurig aan zonlicht worden blootgesteld.

Nieuwe leerprodukten moeten voor het gebruik geimpregneerd worden. Hiervoor zijn verschillende sprays op de markt beschikbaar. Klik hier voor een uitgebreide leerbehandeling

Water is uit den boze. Eventuele waterschade valt niet onder garantie.

Wil je een mankement aangeven? Klik dat hier contactformulier

 

Tips & tricks

Cadeaubonnen. Zoek je een cadeau voor iemand, maar vind je het lastig de smaak van de ontvanger te bepalen? Een simpele oplossing: Stuur een cadeaubon! Deze  wordt standaard als gift ingepakt en toegestuurd. 

Cadeauverpakking. Cadeaubonnen en sieraden worden standaard als gift ingepakt.

Alle overige produkten kan je tegen een kleine vergoeding in laten pakken. Dit kan je aangeven in het bestelproces. Leuk om te geven en te ontvangen!

Gift versturen. Een cadeaubon/pakje als gift sturen naar een ander adres wordt nog persoonlijker als je er een boodschap of wens bij invoegt. Daarnaast wordt de factuur wordt naar de opdrachtgever gestuurd en een pakbon zonder bedrag naar de ontvanger. Op het prijskaartje wordt de prijs verwijderd. Bij het plaatsen van de bestelling kan je dit doorgeven in het veld VRAGEN/OPMERKINGEN

Exclusief. In deze webshop zul je geen grote aantallen van artikelen tegenkomen. De inkoop is selectief en exclusief.

Kleurweergave. Wij doen ons uiterste best om de juiste kleur van een product weer te geven. Een enkele keer kan het voorkomen dat de weergave licht afwijkt. Mocht je dan niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je het artikel gewoon terugsturen.

Artikel niet meer voorradig? Heeft u uw zinnen op een artikel gezet en is het niet meer voorradig? Laat het ons dan even via het contactformulier weten. In sommige gevallen is een extra bestelling mogelijk... 

Behandeling leer/ suede

Een leren tas is een mooi bezit! Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, volgen hieronder tips voor een juiste verzorging.

Impregneer het produkt direct na de aanschaf met een daarvoor bestemde spray. Hiermee geef je een goede bescherming tegen vuil en vocht. Spray je produkt regelmatig in zoals op de spray vermeld staat. En beter is het regelmatig te sprayen dan in een keer te veel. De spray voorkomt ook evt. afgeven  op andere kledingstukken. Omdat leer met verf de juiste kleur krijgt kunnen nieuwe leerprodukten in eerste instantie nog iets afgeven en wat kleur verliezen. Pas daarom altijd op met lichte kleding! 

Om de kleur van het materiaal op te frissen kunt u een verzorgingsprodukt in kleur gebruiken.

Reinig zoveel mogelijk droog. Mocht een produkt erg vies geworden zijn, borstel ze dan eerst schoon en gebruik daarna voorzichtig een lichtvochtige doek om het ergste vuil te verwijderen. Met een doodgewoon gummetje kan je een suede produkt vaak schoon krijgen. En ook hier weer; voorzichtig en rustig gebruiken. Eerst een klein hoekje proberen.

Na het reinigen is het van belang om uw produkt opnieuw te impregneren of te verzorgen met het juiste verzorgingsprodukt.

Spuit geen parfum, bodyspray, haarlak e.d. en gebruik geen zeep of chemische produkten, want daarmee beschadig je het leer.

Met deze tips in je achterhoofd zul je lang plezier hebben van je nieuwe aanschaf!

En wil je er nog meer over weten, klik dan hier: Meer over leer