• Voor 17.00 u besteld dezelfde dag verzonden
  • Niet goed geld terug
  • Voor 17.00 u besteld dezelfde dag verzonden
  • Niet goed geld terug

TIPS &TRICS

ACTIE/KORTINGSBON

Een actie- of kortingsbon kan je als volgt invoeren:

Zodra je op je winkelwagen klikt wordt je doorgelinkt naar de producten die je wilt bestellen. Je ziet hier ook een foto met je bestelling en de prijs.

Daaronder vind je een balk met ACTIE- OF KORTINGSBON. Hier vul de de code in die je ontvangen hebt en daarna klik je op de button VOEG TOE.

De korting zal automatisch doorgevoerd worden. Daarna kan je verder met het bestelproces.

CADEAUBONNEN Zoek je een cadeau voor iemand, maar vind je het lastig de smaak van de ontvanger te bepalen? Een simpele oplossing: Stuur een cadeaubon! Deze wordt standaard als gift ingepakt en toegestuurd.

CADEAUVERPAKKING Cadeaubonnen en sieraden worden standaard als gift ingepakt.

Alle overige produkten kan je tegen een kleine vergoeding in laten pakken. Dit kan je aangeven in het bestelproces. Leuk om te geven en te ontvangen! Op dit moment is deze optie even niet mogelijk. Hier wordt aan gewerkt. Wel kun je in je bestelling in het vakje Opmerkingen tijdens het afrekenproces bij Controleren en bestellen aangeven of je een pakje in cadeauverpakking wenst te ontvangen. Deze service is gratis tot nader te bepalen datum.

GIFT VERSTUREN Een cadeaubon/pakje als gift sturen naar een ander adres wordt nog persoonlijker als je er een boodschap of wens bij invoegt. Daarnaast wordt de factuur wordt naar de opdrachtgever gestuurd en een pakbon zonder bedrag naar de ontvanger. Op het prijskaartje wordt de prijs verwijderd. Bij het plaatsen van de bestelling kan je dit doorgeven in het veld VRAGEN/OPMERKINGEN

EXCLUSIEF In deze webshop zul je geen grote aantallen van artikelen tegenkomen. De inkoop is selectief en exclusief.

VOORRAAD Artikel niet meer voorradig? Heeft u uw zinnen op een artikel gezet en is het niet meer voorradig? Laat het ons dan even via het contactformulier weten. In sommige gevallen is een extra bestelling mogelijk...

BEHANDELING LEER EN SUEDE

Een leren tas is een mooi bezit! Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, volgen hieronder tips voor een juiste verzorging.

Impregneer het produkt direct na de aanschaf met een daarvoor bestemde spray. Hiermee geef je een goede bescherming tegen vuil en vocht. Spray je produkt regelmatig in zoals op de spray vermeld staat. En beter is het regelmatig te sprayen dan in een keer te veel. De spray voorkomt ook evt. afgeven op andere kledingstukken. Omdat leer met verf de juiste kleur krijgt kunnen nieuwe leerprodukten in eerste instantie nog iets afgeven en wat kleur verliezen. Pas daarom altijd op met lichte kleding!

Om de kleur van het materiaal op te frissen kunt u een verzorgingsprodukt in kleur gebruiken.

Reinig zoveel mogelijk droog. Mocht een produkt erg vies geworden zijn, borstel het dan eerste schoon en gebruik daarna een licht vochtige doek om het ergste vuil te verwijderen. Met een doodgewoon gummetje kan je een suède produkt vaak schoon krijgen. Maar ook hier, voorzichtig en rustig gebruiken. Eerst een klein hoekje uitproberen.

Na het reinigen is het van belang om uw produkt opnieuw te impregneren of te verzorgen met het juiste verzorgingsprodukt.

Spuit geen parfum, bodyspray, haarlak e.d. en gebruik geen zeep of chemische produkten, want daarmee beschadig je het leer.

Met deze tips in je achterhoofd zul je lang plezier hebben van je nieuwe aanschaf!

En wil je er nog meer over leer weten, lees dan verder:

MEER OVER LEER

Bij Jane*s bags & accessories worden naast PUleder en andere materialen ook tassen en portemonnees van echt leer, suède en bont verkocht.

Definitie: Leer (ook: leder) is materiaal dat gemaakt wordt van de huid van (voor vleesconsumptie gebruikte) dieren, bijvoorbeeld koeien of varkens (bron Wikipedia)

Suède wordt gemaakt van de binnenkant van leer en omvat daarom niet de huidlaag. Hierdoor is het minder duurzaam, maar wel zachter dan het standaard leer.

Bij bont wordt alleen de harenkant van de huid gebruikt.

Belangrijk om te weten:

 Leer is een natuurproduct. Ieder leersoort maar ook ieder vel van hetzelfde leersoort, heeft eigenschappen en nuances. Het mooie aan leer is dat deze eigenschappen en nuances elke product een uniek karakter en kleur geeft.

 Kleurnuances ontstaan doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen. Deze kleurnuances kunnen versterkt worden door bijvoorbeeld een natuurlijk-verfproces of een wax- of verfproces.

 Het unieke karakter ontstaat deels door het deel van de huid maar ook door littekens, schrammen, steken van insecten en de dichtheid van de poriën.

 Leer is bewerkt met oliën en pigmenten, het is raadzaam om in het begin op te passen met lichte kleren.

 De zebraprint in onze collectie is ontstaan door een speciale printing met verf. De croco- en snakeprint is ontstaan door een speciale printbewerking in de oppervlaktestructuur.

Er worden dus geen zebra’s, krokodillen, slangen en andere diersoorten voor gebruikt!